Gevelbekleding

Betaalbare & ervaren gevelwerker uit de regio nodig? Wij helpen u met alle soorten gevelwerken, van gevelbekleding plaatsen tot gevelrenovatie!

Gratis offertes ontvangen voor het laten plaatsen van gevelbekleding of het laten uitvoeren van een gevelrenovatie?

  OFFERTE GEVELBEKLEDING

  Welk type woning heeft u?*

  Met welk materiaal wilt u uw gevel bekleden?*

  Wilt u materialen combineren? Meerdere selecties zijn mogelijk.

  Moet uw gevel ook geïsoleerd worden?*

  Wat is de oppervlakte van uw gevel?*

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze bedrijven voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
   


  Gevelbekleding & Gevelrenovatie

  Gevelbekleding en gevelrenovatie zijn twee verschillende dingen.

  Wat voor soort eerste indruk geeft jouw huis vandaag? Misschien is het tijd om uw gevel te vervangen. Of bent u op zoek naar één oplossing voor het bekleden en isoleren van uw buitenmuur? Wij kunnen door middel van gevelbekleding een prachtige wijziging aan de gevel van een gebouw geven. Als gevolg hiervan zal de buitenkant van uw gebouw, evenals de algehele aantrekkingskracht, een ongelooflijke transformatie ondergaan.

  De buitenkant van een gebouw renoveren met hout of andere materialen

  Overweegt u om muurisolatie aan te brengen? Slim idee! Terwijl u uw gevel laat renoveren, kunnen wij ook de isolatie op uw gevel vakkundig aanbrengen. U bespaart op de lange termijn fors op de energierekening, u heeft meer wooncomfort, u voorkomt vochtproblemen en u beveiligt uw huis goed.

  Wij zijn gespecialiseerd in het bekleden van gevels met met alle soorten gevelbekleding materialen.

  Overzicht van de soorten gevelbekleding die wij plaatsen:

  • Houten gevelbekleding
  • Metalen gevelbekleding
  • PVC gevelbekleding
  • Crepi of gevelbepleistering
  • Sidings
  • Steenstrips
  • Leien
  • Gevelsteen
  • Vezelcement platen
  • Beton
  • Bakstenen
  • Spuitkurk
  gevelwerken

  Hoe een gevel isoleren?

  Het is mogelijk om uw buitenmuren op drie verschillende manieren te isoleren: van binnenuit, van buitenaf en via spouwisolatie.

  Isoleer eerst de buitenmuren van binnenuit.
  Isoleren van binnenuit houdt in dat je een keermuur gaat bouwen waarachter je een isolatielaag aanbrengt om de koude lucht buiten de woning te houden. Effectieve manier, maar resulteert wel in een vermindering van de beschikbare ruimte in de kamer.

  Vul de spouw met isolatie.
  Isoleren via een spouwmuur wordt bereikt door isolatie in de bestaande spouw te spuiten voordat de muur wordt gebouwd. Het is belangrijk op te merken dat niet elke spouw ideaal is voor isolatiedoeleinden. In eerste instantie moet u bepalen of er inderdaad een spouw tussen de twee muren zit. Uiteraard geven we professioneel advies hieromtrent!

  De gevel isoleren aan de buitenkant
  Het is efficiënter om de muur van buitenaf te isoleren. Deze techniek van muurisolatie levert de hoogste energiebesparing op en daarmee ook de grootste financiële besparing. D.w.z. dat er ook een nieuwe bekleding van de gevel moet gebeuren. Behalve isoleren, heeft u dus ook de mogelijkheid om uw woning een volledig nieuwe uitstraling te geven. Het gaat hier m.a.w. dus om een combinatie van isoleren & renoveren.

  Hoe een gevel renoveren?

  Voegen herstellen
  Voegen verslechteren snel als gevolg van blootstelling aan verschillende weersomstandigheden en uiteraard ook gewoon na verloop van tijd. Ook na het reinigen van een gevel is het echter mogelijk dat voegen beschadigd raken. Om voegen te repareren worden ze vaak volledig verwijderd en daarna weer teruggeplaatst met een vulmiddel. Voegen kunnen worden verwijderd door ze uit te snijden of uit te slijpen.

  Gevel schilderen

  U kunt uw gevel schilderen als u deze een frisse uitstraling wilt geven. Schilderwerkzaamheden moeten altijd op een zeer schone ondergrond worden uitgevoerd. Daarom is het noodzakelijk om eerst de gevel schoon te vegen. Losse voegen, kloven en scheuren moeten vooraf zo goed mogelijk worden opgevuld. Anders raken ze los zodra het schilderij is voltooid.

  Ook eventuele vochtproblemen op de gevel moeten in eerste instantie worden aangepakt om te voorkomen dat de verf afbladdert. Het is belangrijk om een ​​beschermende coating op de geschilderde gevel aan te brengen om ervoor te zorgen dat deze voldoende beschermd is tegen alle weersinvloeden.

  Gevel kaleien

  Aan de buitenzijde van het gebouw wordt een coating van kalkpleister aangebracht. Met deze methode kunt u snel gebreken in de muur verbergen en tegelijkertijd uw gevel een meer rustieke uitstraling geven. U kunt een gratis offerte op maat krijgen voor kaleien van uw gevel via onze website.

  Gevel opnieuw bekleden

  Het installeren van nieuwe buitenbekleding kan worden gebruikt om een ​​uitgebreid gevelrenovatieproject te voltooien. Eerst moet de oude bekleding worden verwijderd voordat de nieuwe bekleding op de gevel kan worden geplaatst. Tegenwoordig heeft u de mogelijkheid om uw gevel in vrijwel elk materiaal te laten plaatsen.

  Bij het renoveren van uw gevel is het ook mogelijk om verschillende materialen in verschillende combinaties te gebruiken. Sidings worden vaak gebruikt aan de bovenkant van een gebouw, terwijl een andere bekleding langs de onderkant loopt, bv. crepi.

  Ontvang tot 3 offertes!

  De website van CreaReno behoort tot een netwerk van dakwerkers & aannemers. Vind gemakkelijk de beste firma bij u in de regio. U ontvangt zo steeds de best mogelijke prijs.

  Gebruik vrijblijvend ons contactformulier en wij sturen uw aanvraag door naar alle aannemers in een straal van 40 km rondom uw woonplaats. Vervolgens even wachten tot u wordt gecontacteerd.

  Start nu je gratis offerteaanvraag en wij zoeken de vakman met de juiste kennis en ervaring bij jou in de regio! Een offerte aanvragen is geheel vrijblijvend en dus zonder enige verplichtingen.