Dakwerken Mol

Betaalbare & ervaren dakdekker uit regio Mol nodig? Wij helpen u met alle soorten dakwerken in Mol!

Gratis offertes voor dakwerken in Mol aanvragen?

  OFFERTE DAKWERKEN

  Waarvoor wilt u een offerte?*

  Meerdere selecties mogelijk.

  Heeft u een hellend of plat dak?*

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze bedrijven voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
   


  Dakwerken Mol

  Een goede dakdekker in Mol gezocht? U zal niemand beter vinden dan dakdekkersbedrijf CreaReno. Ons jong & dynamisch bedrijf heeft jaren ervaring in dakwerken en dakrenovaties in regio Mol & omstreken.

  Met CreaReno dakwerken kiest u voor een aannemer in Mol die duurzaam en kwalitatief werk aflevert aan eerlijke prijzen. Een woord is een woord.

  Ons team van ervaren & deskundige dakdekkers staan paraat om u verder te helpen.

  Dakwerken Mol overzicht:

  Hieronder een overzicht van alle type dakwerken die wij voor u in regio Mol & omstreken kunnen uitvoeren.

  stormschade

  Dak hersteldienst

  Is er schade aan uw dak? Liggen uw dakpannen los door hevige wind of storm? Lekt uw dak of dakgoot? Is uw schoorsteen omgewaaid?

  Contacteer ons voor al uw dak herstellingen. We helpen u zo snel mogelijk verder.

  dakisolatie

  Dakisolatie

  Dakisolatie is mogelijk langs de binnen- en buitenzijde van het dak. Bij een nieuw dak (nieuwbouw) wordt er steeds een maximale dakisolatie voorzien. Bij renovaties bekijken we wat de wensen & mogelijkheden zijn voor uw dak/zolder.

  Voor dakisolatie zijn er ook premies beschikbaar die het isoleren van uw dak nog interessanter maken.

  dakreiniging

  Dakreiniging

  Ziet uw dak er helemaal niet meer proper uit? Met de jaren blijft er veel vuiligheid op uw dak liggen. Een dakreiniging laat uw dak er weer als nieuw uitzien en bovendien zorgt het ook voor een langere levensduur van uw dak.

  dakwerken

  Platte & hellende daken

  U kan ons contacteren voor dakwerken aan zowel hellende als platte daken. Gaande van de plaatsing van een nieuw dak, het bouwen van dakconstructies, dakrenovaties en dak herstellingen.

  lekkende dakgoot

  Dakgoten

  Koper- en zinkwerken zijn een vak apart. Ons vakmanschap garandeert u perfect uitgevoerde kopen- en zinkwerken. Uw dakgoot reinigen, herstellen of een nieuwe plaatsen? Het is een kolfje naar onze handen!

  dakramen

  Dakramen & koepels

  Dakramen (velux) en koepels zorgen voor extra lichtinval op de zolder. Uiteraard zorgen we ervoor dat uw dakramen of koepels niets afdoen aan uw dakisolatie.

  Hellende & platte daken

  Het maakt voor ons als dakdekkers niet uit wat voor dak u heeft. Voor elke klus hebben we ervaren en gekwalificeerde dakdekkers die zich inzetten om uw dak zo goed mogelijk van dienst te zijn. Uiteraard zijn de werken die wij uitvoeren op platte daken en hellende daken onderling verschillend. Eén ding is zeker: we streven naar het hoogste kwaliteitsniveau voor elk dak.

  Op vlak van platte daken zijn we één van de toonaangevende EPDM-professionals. Dit hoogwaardige materiaal heeft een lange levensduur en vraagt ​​door zijn inherente eigenschappen weinig tot geen onderhoud. EPDM kan vaak over een bestaande dakbedekking worden aangebracht, waardoor de installatietijd van dit materiaal minimaal is.

  Platte daken kunnen ook worden afgedekt met dakbedekking. De term “bitumen” wordt ook veel gebruikt om te verwijzen naar dakbedekking. Dakbedekking is in vergelijking met EPDM iets goedkoper, maar heeft een iets kortere levensduur. Neem dus de tijd om je vooraf goed te laten informeren over de beste dakbedekking voor jouw woning.

  Dakpannen, leien en zink zijn allemaal mogelijkheden voor hellende daken en we werken met drie verschillende soorten materialen om uw dakbedekking te creëren: zink, leien en natuurlijk de bekende dakpannen. Elk dak is uniek en daardoor heeft iedereen andere verwachtingen als het om daken gaat. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing die altijd zal resulteren in het best mogelijke eindresultaat.

  Dakrenovatie

  Onze zomers zijn meestal warm, terwijl onze winters nat en kil zijn. Het onderwerp dakrenovatie is een onderwerp waarin wij gespecialiseerd zijn en we bieden een verscheidenheid aan diensten die uw dak in zijn oude glorie herstellen. Uiteraard bespreken we vooraf de alternatieven voor materialen en afwerkingen met u zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Deze hulp bieden wij altijd zonder kosten. Bij elke dakrenovatie gebruiken onze dakdekkers alleen materialen van de hoogste kwaliteit waarvan is bewezen dat ze in de loop van de tijd sterk en duurzaam zijn.

  Het plaatsen van een geheel nieuw daksysteem is ook mogelijk, maar we kunnen ook de bestaande dakbedekking demonteren en vervangen door nieuwe, milieuvriendelijkere dakbedekking. Wanneer wij nieuwe dakbedekking voor u plaatsen, is dit ook een uitstekende gelegenheid om aan dakisolatie te denken. Door uw dak te isoleren kunt u flink besparen op uw energierekening. Wij geven u graag vrijblijvend advies en bekijken samen met u de mogelijkheden. In sommige gevallen kunnen we, na het verwijderen van de oude dakbedekking, isolatie aan de buitenkant van het gebouw toevoegen voordat we de nieuwe dakbedekking aanbrengen. Het is alsof je twee vliegen in één klap slaat.

  Het is ook mogelijk om een ​​afdak te bouwen nadat de dakbedekking van het gebouw is verwijderd. Veel oudere huizen zijn onvoldoende beschermd. Toch is het een goed idee om een ​​overkapping te hebben, omdat deze dient als een beschermende laag tussen het isolatiemateriaal en de dakbedekking. Hierdoor wordt de onderliggende constructie onder andere afgeschermd van vocht, stof en wind. Dit betekent dat u lang kunt genieten van uw nieuw geplaatste dak.

  Dakisolatie

  Het isoleren van uw dak kan grote gevolgen hebben voor uw portefeuille. Warmte stijgt naar de bovenste verdiepingen van elk gebouw. Door het ontbreken van voldoende isolatie op uw dak verliest u meer dan een kwart van de energie die u verbruikt. Dakisolatie kan op elk type dak worden toegepast en kan, afhankelijk van de situatie, zowel binnen als buiten de woning worden aangebracht.

  Dakisolatie die van buitenaf wordt aangebracht, wordt meestal gebruikt wanneer nieuwe dakbedekking wordt gebouwd of wanneer het interieur van de woning niet nadelig wordt beïnvloed. Het feit dat dakisolatie van buitenaf kan worden aangebracht, heeft het grote voordeel dat isolatie rondom het hele dak kan worden aangebracht. Hierdoor zijn er geen gaten in de isolatie waardoor de heetste lucht nog kan passeren.

  Isolatie aan de binnenkant van het dak wordt bereikt door een dunne extra muur aan de binnenkant van het dak te bouwen. Er is een lichte vermindering van de beschikbare dakruimte, maar het voordeel is dat de dakbedekking niet verwijderd hoeft te worden. Als het gaat om isolatie, kan het een uitdaging zijn om te kiezen tussen isoleren van binnenuit en isoleren van buitenaf. U kunt altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag met een passende begeleiding.

  Alle daken die we hebben hersteld en geïsoleerd voldoen aan de nieuwe isolatienorm. Elke dakbehandeling die we uitvoeren is gebaseerd op het hoogste kwaliteitsniveau tegen de beste prijs!

  Ontvang tot 3 offertes!

  De website van CreaReno behoort tot een netwerk van dakdekkers & aannemers. Vind gemakkelijk de beste firma bij u in de regio. U ontvangt zo steeds de best mogelijke prijs.

  Gebruik vrijblijvend ons contactformulier en wij sturen uw aanvraag door naar alle aannemers in een straal van 40 km rondom uw woonplaats. Vervolgens even wachten tot u wordt gecontacteerd.

  Start nu je gratis offerteaanvraag en wij zoeken de vakman met de juiste kennis en ervaring bij jou in de regio! Een offerte aanvragen is geheel vrijblijvend en dus zonder enige verplichtingen.