Dakreiniging Geel – Dak ontmossen Geel

Dakreiniging Geel

Wilt u het dak van uw woning in Geel laten reinigen? Uw dak ontmossen of reinigen voorkomt ergere schade. Mos en algen zorgen namelijk voor schade aan uw dakbedekking waardoor het risico op lekkage en vochtschade aanzienlijk vergroot. Of wilt u gewoon dat uw dak er weer als nieuw uitziet? Een dakreiniging is de oplossing!

Dakreiniging Geel? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie, een afspraak en een vrijblijvend prijsbestek.

Dak ontmossen Geel

Dak ontmossen Geel? Het soort dakbedekking, de oriëntatie van uw dak en dus het zonlicht daarop zijn bepalende factoren voor mosgroei en algen. Om te vermijden dat dit snel terugkomt, behandelen we u dak met een speciale coating. Een beschermingslaag zeg maar die ook nog eens uw dak opnieuw doet blinken als nooit tevoren.

Prijs dakreiniging en ontmossen dak regio Geel

Kiest u voor een dakreiniging & het ontmossen van uw dak, dan heeft u in sommige gevallen recht op een verlaagd BTW tarief van 6%. Let wel: uw woning moet ouder zijn dan 10 jaar. Zoek dus zeker even uit of u in aanmerking komt.

Daarnaast is de prijs voor een dakreiniging, het ontmossen en een eventuele behandeling tegen mos & algen afhankelijk van de grootte van uw dak en het type dakbedekking dat u heeft. Bij ons krijgt u altijd een scherpe prijs voor uw dakreiniging.

  • Dakreiniging Geel
  • Dak ontmossen Geel

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen of ontmossen van uw dak?