RESTAUREREN, RESTAURATIE- EN RENOVATIEWERKEN

Gevelrestauratie en restauratie van gebouwen

Zoekt u een aannemer of bouwonderneming regio Antwerpen voor gevelrestauratie of voor het restaureren van gevelsmonumenten, kunstwerken, kerken, abdijen, historische gebouwen, institutionele gebouwen, appartementsgebouwen en woningenCreaReno bvba is sinds jaren gespecialiseerd in restaureren & gevelrestauratie, zowel in de openbare als private sector.

Wij werken uitstekend met gemotiveerde en ervaren vakmensen, vakmannen die we zelf opleiden en hun vakmanschap tot in de puntjes beheersen. Dit vakmanschap in combinatie met een modern machinepark, maakt ons tot één van de belangrijkste spelers op de markt van renovatie- en restauratiewerken.

Restauratie vs. renovatie

Restauratie is niet hetzelfde als renovatie. Restaureren is een gebouw, woning of gevel terug naar zijn oorspronkelijke staat brengen. Renoveren is een gebouw, woning of gevel aanpassen naar onze moderne bouwnormen. Naast restaureren kan u bij onze bouwonderneming ook terecht voor renovatiewerken.

Gevelrestauratie & restauratie van gebouwen, monumenten en kunstwerken

Een gevel restaureren betekent dus het terugbrengen van gevel in zijn originele staat. Voor wie kan dit nuttig zijn? Voor mensen die een oudere, karaktervolle woning of gebouw gekocht hebben en het willen terugbrengen naar zijn oorspronkelijke staat, maar het kan uiteraard ook gaan om (historische) gebouwen, kerken, abdijen, appartementsgebouwen, etc. België telt talrijke prachtige historische gebouwen en ander belangrijk erfgoed en het komt erop aan dat zo te houden. De conservatie van dit bouwkundig patrimonium vereist ambachtelijk vakmanschap volgens de regels van de kunst.

Restaureren is werk voor specialisten. Kennis van bouwstijlen, vakmanschap, materiaalkennis en liefde voor het vak zijn daarbij uiterst belangrijk. Met onze eigen gespecialiseerde stielmannen voert CreaReno restauratiewerken uit in regio Antwerpen.

Vragen? Afspraak maken?