Restauratie – Restaureren – Gebouwen – Monumenten – Gevelrestauratie – Geel

Restauratie & gevelrestauratie Geel

Zoekt u een aannemer of bouwonderneming regio Geel voor gevelrestauratie of voor het renoveren van gevelsmonumenten, kunstwerken, kerken, abdijen, historische gebouwen, institutionele gebouwen, appartementsgebouwen en woningen regio Geel? CreaReno bvba is sinds jaren gespecialiseerd in restaureren & gevelrestauratie, zowel in de openbare als private sector.

Restaureren vs. renoveren

Restaureren is niet hetzelfde als renoveren. Restaureren is een gebouw, woning of gevel terug naar zijn oorspronkelijke staat brengen. Renoveren is een gebouw, woning of gevel aanpassen naar onze moderne bouwnormen.

Gevelrestauratie & restauratie van monumenten, kunstwerken en gebouwen

Een gevel restaureren betekent dus het terugbrengen van gevel in zijn originele staat. Voor wie kan dit nuttig zijn? Voor mensen die een oudere, karaktervolle woning of gebouw gekocht hebben en het willen terugbrengen naar zijn oorspronkelijke staat, maar het kan uiteraard ook gaan om (historische) gebouwen, kerken, abdijen, appartementsgebouwen, etc.

Gevelrestauratie Geel

Gevelrestauratie heeft steeds een grote prioriteit, aangezien dit toch de eerste indruk van een woning, gebouw of monument. Restaureren is wel werk voor specialisten. Kennis van bouwstijlen, vakmanschap, materiaalkennis en liefde voor het vak zijn daarbij uiterst belangrijk. Met onze eigen gespecialiseerde stielmannen voert CreaReno restauratiewerken uit in regio Geel.

  • Restauratie gebouwen
  • Restauratie monumenten
  • Gevelrestauratie
  • Woningen restaureren
  • Woningen renoveren
  • Regio Geel